yükleniyor

Sosyal Sorumluluk Zirvesi 2019’da Yerimizi Aldık

Sosyal Sorumluluk Zirvesi 2019’da Yerimizi Aldık güneş amblemi.
sossor2019Sosyal Sorumluluk Zirvesi, İBB ana sponsorluğu ve Yeditepe Üniversitesi ev sahipliğinde 6-7 Aralık 2019'da gerçekleşti. İki gün süren etkinlikte özel sektör firma yöneticileri, yaptıkları başarılı “Kurumsal Sosyal Sorumluluk” proje örneklerini sundu. Etkinliğe 22 Sivil Toplum Kuruluşu (STK) katılım sağladı.

Genel Müdürümüz Sait Tosyalı, zirvede "Dijitalleşmenin Gücü İyiliğe Yeter mi?" konulu panelde konuşmacı olarak yer aldı. STK'ların dijitalleşme ile ilgili çalışmalarını anlattıkları panel 4129 Grey CEO'su Alemşah Öztürk'ün moderatörlüğünde gerçekleşirken panelde ki diğer konuşmacılar ise Tohum Otizm Vakfı Genel Müdürü Betül Selcen Özer, Girişimcilik Vakfı Genel Müdürü Mehru Aygül ve 4129 Kreatif Direktörü Ahmet Terzioğlu oldu.

Sait Tosyalı konuşmasında, 2021 vizyonumuz gereği özellikle son yıllarda dijitalleşmeye büyük önem verdiğimizin altını çizdi. Algo Dijital, Tasarım ve Beceri Atölyeleri, TEGV'iz, TEGV Aktif ve Cambridge University Press İngilizce etkinliğimizin detaylarından bahsederek yol haritamız doğrultusunda ilerlediğimizi aktardı.
12.12.2019
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!