yükleniyor

25. Yaş Günümüzü Büyük Bir Coşkuyla Kutladık

25. Yaş Günümüzü Büyük Bir Coşkuyla Kutladık güneş amblemi.
image00125. Yaş günümüzü, Mütevelli Heyeti Üyelerimiz, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, gönüllülerimiz, çalışanlarımız, eğitim dostlarımız ve basın mensuplarının katıldığı özel bir organizasyonla kutladık.

Pera Müzesi Oditoryumu’nda 23 Ocak 2020 Perşembe akşamı gerçekleşen bu özel geceye aralarında iş, akademi, spor ve sanat dünyasından pek çok ismin bulunduğu davetliler katıldı.
Konuklarımız çeyrek asra damga vuran olaylardan derlenen fotoğraf sergisi ile karşılandı. Salona geçilmesinin ardından program, çocuklarımızın hayallerini, umutlarını, heyecan ve enerjilerini, yeteneklerini, yaratıcıklarını, büyüttüğümüz teması üzerine kurulu 25. Yıl İmaj Filminin izlenmesiyle başladı. Sunuculuğunu tiyatro sanatçısı ve aynı zamanda Vakfımızın önce çocuğu, sonra gönüllüsü olan Abdül Süsler’in yaptığı gecede, Yönetim Kurulu Başkanımız Oktay Özinci açılış konuşmasıyla davetlileri selamladı.

Vakfımızın kurucularından Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Solakoğlu, kuruluş hikâyemizi ve Vakfın 1995 yılından bu yana geçirdiği aşamaları paylaştı. Mütevelli Heyeti Üyemiz İnan Kıraç, Kurucumuz ve Onursal Başkanımız Suna Kıraç’ın o günlerdeki heyecanını ve kararlılığını anlatırken, Kurucu üyelerimizden ve ilk yıllardaki Yönetim Kurulu Başkanımız Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen de konuşmasında Suna Kıraç’ı ‘Türk Çocukların Eğitim Annesi’ olarak nitelendirdi.

image002Genel Müdürümüz Sait Tosyalı 25 yılda TEGV’in çocuklarımıza ve ülkemize kattığı değerleri anlattı; 2020 yılına yayılarak kutlanacak 25. yıl etkinliklerine değindi.

25 Yıldır bizimle olan gönüllülerimize ve TEGV’in hayatlarına dokunduğu 3 milyon çocuğumuzu temsilen imaj filmimizde oynayan çocuklarımıza plaketlerinin verilişinin ardından program, Vakfın 25. Kuruluş Yılı’na özel hazırlanan filmlerin gösterimi ile devam etti. Ardından Mütevelli Heyet Üyemiz Mahmut Abra’nın katkılarıyla hazırlanan çocuk koromuz sahne aldı. Katılan davetlilerin de şarkılarına eşlik ettiği TEGV Çocuk Korosu coşku ile izlendi.
10.03.2020
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!