yükleniyor

Lila Group, Maylo - TEGV iş birliğinin 10. Yılını ‘Maylo Resim Şöleni’ ile Taçlandırdı

Lila Group, Maylo - TEGV iş birliğinin 10. Yılını ‘Maylo Resim Şöleni’ ile Taçlandırdı güneş amblemi.
cocuk_resimleri111Türkiye’nin önde gelen temizlik kâğıdı üreticisi Lila Group, Maylo markası ve Vakfımız iş birliğinin 10. yılını etkinlik noktalarımızda eğitim desteği alan çocukların katılımı ile düzenlediği ‘Maylo Resim Şöleni’ ile taçlandırdı. Rahmi M. Koç Müzesi’nde 28 Ocak Salı günü gerçekleşen ‘Maylo Resim Şöleni’ne Lila Group ve Vakfımız yetkililerinin yanı sıra eser sahibi çocuklarımız, sanat dünyasından Ali Sunal, eşi Nazlı Kurbanzade Sunal ve Pelin Karahan ile eşi Bedri Güntay da katıldı.

‘Hayalinizdeki dünya nasıl bir yer?’ sorusunun cevabını resmeden çocuklarımızın birbirinden güzel yüzlerce eseri arasından seçici kurul danışmanlığında en beğenilen 30 eser Rahmi M. Koç Müzesi’nde sergilendi.  Van, İzmir, Eskişehir, Çorum gibi Türkiye’nin dört bir yanından gelen çocuklar, şölenin 1 gün öncesinde hatıralarında güzel bir anı olarak yer edecek İstanbul turu ile güzel bir gün geçirdi.

cocuk_resimleri222Lila Group Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Öğücü açılış konuşmasında: “Kurum olarak, yaşadığımız topluma, çevreye ve dünyaya karşı sorumluluklarımızın her zaman bilincinde olduk. Bu bilinçle de sosyal sorumluluk çalışmalarımızda önceliğimizi ‘çevre’ ve ‘eğitim’ konuları olarak belirledik.  Bu iki alanda bugüne kadar elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret göstererek pek çok projede yer aldık ve alacağız…” dedi ve aradan geçen 10 yıllık süre içinde TEGV ile yapılan projelere dikkat çekti.

Vakfımız Yönetim Kurulu Üyesi M. Özalp Birol konuşmasında: “Son dönemde, bilim, teknoloji, mühendislik ve matematik olgularına bir de sanat olgusu eklendi. Bilim şüphesiz ki çok önemli bir olgu; ancak hayal eden, sorgulayan ve merak eden bireylerin yetişmesi için hiç şüphesiz ki sanat oldukça önem taşıyor. Yaratıcı damarları açık olan ve sanatla beslenen çocuklarımızın, yarınlarda yalnızca büyük sanatçılar olması değil, aynı zamanda çok değerli iş insanları olması da mümkün. Dolayısıyla çocuklarımızın resimleriyle şölene katılması onlar için çok önemli bir adım oldu. Bu etkinliğe katılan tüm çocuklarımızı tek tek yürekten kutluyorum.” dedi.
10.03.2020
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!