yükleniyor

Tasarım ve Beceri Atölyesi Açılışlarımız

Tasarım ve Beceri Atölyesi Açılışlarımız güneş amblemi.
image005Kocaeli Selma ve Mesut Kavurt Öğrenim Birimi’nde Tasarım ve Beceri Atölyemiz açıldı

2020 yılının ilk Tasarım ve Beceri Atölyesi, değerli eğitim dostumuz ve Mütevelli Heyeti Üyemiz Mesut Kavurt ile eşi Selma Kavurt’un adını taşıyan Öğrenim Birimimiz 12 Şubat günü düzenlenen organizasyonla açıldı.

Atölyenin açılışına Mütevelli Heyeti Üyemiz Mesut Kavurt, İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Solakoğlu ve Koordinatörü Hakan Özkum’un yanı sıra çocuklarımız, yöneticilerimiz, çalışanlarımız ve gönüllülerimiz katıldı.

Genel Müdürümüz Sait Tosyalı yaptığı açılış konuşmasında, “İlkini 2018 yılında açtığımız Tasarım ve Beceri Atölyelerinin sayısı hızla artıyor. Halen 15 atölyemiz faaliyette; Bugün 2020’nin ilk Tasarım ve Beceri Atölyesi’ni açarken bu sene de açılışlarımızın devam edeceğinin müjdesini vermek istiyorum. TEGV’li çocuklarımızı 21. Yüzyılın bu yeni nesil teknolojik eğitimi ile buluşturmaktan büyük mutluluk duyuyor, değerli bağışçılarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Mütevelli Heyeti Üyemiz Mesut Kavurt ise konuşmasında “Eşimle birlikte 25 yıllık TEGV ailesinin bir parçası olmak bizler için büyük bir onur. TEGV ile birlikte eşimin ve benim hayallerimiz gerçek oldu. İlk hayalimiz bir Öğrenim Birimi açmaktı ve bu gerçekleşti; bir sonraki hayalimiz ise Tasarım ve Beceri Atölyesi açmaktı ve bugün bu da gerçekleşiyor. ”dedi.

Kocaeli Selma ve Mesut Kavurt Öğrenim Birimimizde, 2018/2019 Etkinlik Yılında 1500 çocuk yaklaşık 200 gönüllünün desteği ile nitelikli eğitim desteği ile buluştu.

image006Antalyalı Çocukları Suna-İnan Kıraç Eğitim Parkımızda Tasarım ve Beceri Atölyesi ile Buluşturduk


Antalya Suna-İnan Kıraç Eğitim Parkı, Tasarım ve Beceri Atölyemiz, 29 Şubat günü düzenlenen organizasyonla açıldı.

Açılış törenine, Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldırım Solak, Kepez Belediye Başkanı Özel Kalem Müdürü Mesut Aydın, Yönetim Kurulu Başkanımız Oktay Özinci, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, çocuklarımız, gönüllülerimiz ve çalışanlarımız katıldılar.

Oktay Özinci konuşmasında: “Son yıllarda çeşitli illerde 15 Tasarım ve Beceri Atölyeleri açtık. Bugün de Kepezli çocuklarımızı bu özgün eğitim modeli ile buluşturmak için Suna İnan Kıraç Eğitim Parkı’mızda atölyemizin açılışı gerçekleştiriyoruz. Hepinize geldiğiniz için teşekkür ederiz.” dedi. Vehbi Koç Vakfı’nın yatırım ve işletme sponsorluğu ile çalışmalarını sürdüren Suna-İnan Kıraç Eğitim Parkı, açıldığı 2001 yılından beri sayıları 5 bine varan gönüllüleri ile 71 bin çocuğa ulaştı; 2018 – 2019 Etkinlik Döneminde 6.300 çocuğu nitelikli eğitimle buluşturdu.
10.03.2020
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!