yükleniyor

Eker 23 Nisan 100. Yıl Çocuk Koşusu

Eker 23 Nisan 100. Yıl Çocuk Koşusu güneş amblemi.

Minik adımlar, evlerini koşu parkuruna çevirdi

dfgimage001Eker, 23 Nisan’ın 100. yıl dönümünü kutlamak için özel bir etkinlik düzenledi. Çocukların evlerinden katıldığı, Türkiye’nin ilk dijital koşusunda, Türkiye dahil 14 ülkeden 715 çocuk ekranları başında organizasyona dahil oldu. Organizasyon, Türkiye Atletizm Federasyonu, Adım Adım ve Vakfımızın destekleriyle gerçekleşti.
Koşu öncesinde, Eker Genel Müdür Yardımcısı Nevra Eker, Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, Milli Atlet Mizgin Ay, Genel Müdürümüz Sait Tosyalı ve uzun yıllardır koşularda destekçimiz olan Yonca Tokbaş konuşmalarıyla çocuklarımızın heyecanına ortak oldular.

Ülkemizin dört bir yanından 696, yurtdışından ise 19 çocuğun katılım gösterdiği koşuya ilk kaydını yaptıran 100 çocuk ekran başında, 615 çocuk ise evlerinde kendi parkurlarını oluşturarak adımlarını coşkuyla attılar; sporun birleştirici gücüyle 23 Nisan coşkusunu evlerimize taşıdılar.

23 Nisan 100. Yıl Çocuk Koşusu “Eker İyi ki Var” YouTube hesabında canlı yayınlandı. Yayın esnasında ve sonrasında izleyici sayısı 11.000’i bulan etkinlik medyada da büyük ilgi gördü ve pek çok basın organında yer aldı.

Programı kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için :
https://www.youtube.com/watch?v=w0ZDpnF6rpg
29.04.2020
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!