yükleniyor

Yeni “Algo” Oyunumuz Çocuklarla Buluştu

Yeni “Algo” Oyunumuz Çocuklarla Buluştu güneş amblemi.
algo-lansman

Çocuklarımıza algoritmik düşünce ve kodlamayı öğretmek amacıyla oluşturduğumuz “Algo Dijital” projemizin ikinci etabı tamamlandı.

Mobil yazılımlarını, Bahçeşehir Üniversitesi oyun laboratuvarı iş birliği ile gerçekleştirdiğimiz Algo Dijital projesinin ikinci etabı, 16 Nisan akşamı Zoom üzerinden yapılan online bir lansman ile tanıtıldı.
Lansmana, Yönetim Kurulu Başkanımız Oktay Özinci, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Genel Müdürümüz, Projede emeği geçen çalışanlarımız, Bahçeşehir Üniversitesi Rektörü Şirin Karadeniz, Oyun Laboratuvarı Direktörü Güven Çatak, İletişim Fakültesi Dekanı Kemal Suher, Proje Koordinatörü Efe Alaçamlı ve ekibi ile bize ilham veren Eğitim Dostlarımız Ahmet Uysal, Umuda Pedal Ekibi ve Sacit Erdem katılım gösterdi.
Moderatörlüğünü Eğitim Programları Müdürümüz Devrim Uygan’ın yaptığı gece de katılan herkes bu projenin bir parçası olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Oyunun mobil uygulamaları 17 Nisan’dan itibaren tüm Türkiye’de ve dünyada, Google Play ve App Store kütüphanelerinden ücretsiz olarak çocuklarımızla buluşacak.

Algo’nun yeni oyununu indirmek ve oyuna başlamak için lütfen tıklayınız…
https://algodijital.com/
14.04.2020
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!