yükleniyor

Çocuklarımızın Kalbindeki Yeriniz Büyük

Çocuklarımızın Kalbindeki Yeriniz Büyük güneş amblemi.
  • Deniz Bağrıaçık ile Studio 22 Sohbetleri kapsamında Prof. Dr. Ali Ergur - Evrencan Gündüz, Prof. Dr. Yasemin Giritli İnceoğlu, Gündüz Vassaf,  Esra Zeynep Yücel ve Soli Özel ile online sohbetler gerçekleştirilmiş ve bu esnada toplanan bağışlarla 100’den fazla çocuğumuz nitelikli eğitim desteğine kavuşmuştur.
  • Ayten Gülen ile çevrim içi olarak gerçekleştirilen Dalış Bilimi Uzmanlık Kursu sayesinde yaklaşık 30 çocuğumuz nitelikli eğitim desteğine kavuşmuştur.
  • Uzman Klinik Psikolog Ayşegül Aydınoğlu ve Çocuk ve Ergen Psikoloğu Evren Morgül, pandemi sürecinde verdikleri “Yeterince İyi Ebeveyn Olmak” ve “Çocuklarda Öfke ve Ağlama Krizleriyle Başa Çıkma Yöntemleri” seminerlerinin gelirini Vakfımıza bağışlamıştır.
  • Üçler Market, her bir Colgate ve Palmolive ürününün satışından 1 TL bağışlayarak çocuklarımızın nitelikli eğitimle buluşmasına katkı sağladı.
  • BKM Express, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda kullanıcılarını BKM Express aracılığıyla TEGV’e bağış yapmaya davet eden sosyal medya iletişimleriyle destek vermiştir.
  • Merhum Selami Sönmez’in anısını eğitim desteğine dönüştürmek üzere kızlarının, babalarının vefat yıldönümünde başlatmış olduğu kampanya 205 çocuğumuzun 1 yıllık eğitim giderini karşılamıştır. Kendilerine bu anlamlı bağış için çok teşekkür ederiz.
  • Garanti BBVA, müşterilerini kutlamak ve kendilerini özel hissettirmek amacıyla göndereceği doğum günü mesajlarını bir iyilik hareketine dönüştürmüş ve 4 STK ile iş birliği yapmıştır. Bu kapsamda müşterilerinin tercih ettiği STK’ya yine onlar adına bağış yaparak pek çok konuda vakıflara destek sağlamaktadır. Garanti BBVA’nın bu uygulama için seçtiği 4 STK’dan biri olduğumuz için eğitim desteğine kavuşacak çocuklarımız adına kendilerine teşekkür ederiz.
  • Kamuoyunda yalıtım ve enerji bilincini arttırmaya yönelik öncü çalışmalara imza atan ve geleceğe kalıcı değerler bırakacak çalışmaların da içinde olmaya özen gösteren ODE Yalıtım, KSS Raporu 2020’yi bir değere dönüştürmek için TEGV ile bir iş birliği yaptı.

Bu kapsamda rapor her tıklandığında TEGV’e 5 TL bağışta bulunacaklar. Sizlerden ricamız, aşağıdaki linke giriş yapmanız ve tıklama sayısının artırmak için bizlere yardımcı olmanız.

https://www.ode.com.tr/imaj/ode_kss_raporu_2.pdf
30.06.2020
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!