yükleniyor

TEGV Çocukları Uzaktan Eğitim Durum Değerlendirme Raporu

TEGV Çocukları Uzaktan Eğitim Durum Değerlendirme Raporu güneş amblemi.
Covid 19 Sürecinde Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı okullarla eş zamanlı olarak etkinlik noktalarındaki faaliyetlerine ara veren Vakfımız, bu olağanüstü dönemde uygulamaya alınan uzaktan eğitimin etkilerini ölçmek üzere TEGV Çocukları üzerinde bir araştırma yaptı. Yapılan araştırma sonuçları “TEGV Çocukları Uzaktan Eğitim Durum Değerlendirme Raporu” olarak 29 Mayısta Zoom platformu üzerinden yapılan bir basın buluşmasıyla kamuoyu ile paylaşıldı.

Sosyo-ekonomik açıdan dezavantajlı bölgelerde konumlanan Vakfımız çocuklarının ve velilerinin uzaktan eğitim tecrübelerini değerlendirmek üzere yapılan bu araştırmaya Türkiye’nin 7 coğrafi bölgesinden toplam 368 velimiz katılmıştır.

Çocuklarımızın uzaktan eğitimde hangi kanalları kullandığı, sınıf öğretmenleri ve arkadaşları ile ne sıklıkla bir araya geldikleri, internet erişiminin ne derece yeterli olduğu, sürecin çocuklar üzerindeki duygusal ve psikolojik etkileri gibi pek çok konuya değinilen rapora aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Keyifli okumalar dileriz.

https://tegv.org/hakkimizda/egitim-raporlari/
30.06.2020
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!