yükleniyor

8 Kasım'da İstanbul Maratonu'ndayız…

8 Kasım'da İstanbul Maratonu'ndayız… güneş amblemi.
image009Bizler 12 yıldır Yardımseverlik Koşuları ile Adım Adım oluşumu içerisinde yer alıyoruz. Bu zamana kadar birçok farklı proje ile adımlarımızı atarak yaklaşık 85.000 çocuğumuzun eğitimine destek olduk.

Bu yıl 25. kuruluş yıl dönümümüz olması nedeni ile tüm Türkiye’deki çocuklarımızı kapsayacak “Bir Çocuk Değişsin, Türkiye Gelişsin” projemizin Runatolia Maratonu’nda başlangıcını verdiğimiz son ayağı olan İstanbul Maratonu için hazırlıklarımıza devam ediyoruz.

Dünyada iki kıta arasında koşulan tek maraton olma özelliğine sahip ve bu yıl 42. si düzenlenecek olan İstanbul Maratonu’nda, Covid-19 önlemleri alınarak 42 km.de sınırlı sayıda yerli ve yabancı atlet ile köprü üzerinde, diğer kategorilerde ise koşucuların bulundukları ortamda, bir  uygulama üzerinden “sanal koşu” yöntemiyle koşması planlanıyor.

Bu uygulama ile Türkiye’nin ve hatta dünyanın dört bir yanından katılım sağlanması bekleniyor. TEGV’in bu anlamlı yılında, ilk defa deneyimleyeceğimiz bu model ile tüm  koşucularımızla birlikte adımlarımızı atmak için sabırsızlanıyoruz.

42 km koşucuları için kayıtlar devam etmektedir;

https://www.maraton.istanbul/

Sanal koşu katılım koşulları önümüzdeki günlerde netleşecektir.

Toplamda bir aylık bir süreçte yürüteceğiz kampanyamızı her yıl olduğu gibi https://ipk.adimadim.org/ sayfası üzerinden takip edebilirsiniz.

TEGV’in geçmiş yıllar tüm kampanyaları için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz; https://ipk.adimadim.org/nonprofit/view?id=20403
02.09.2020
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!