yükleniyor

Google. Org/INCO Education Accelator ile Çevrimiçi Eğitimlerimiz Başladı

Google. Org/INCO Education Accelator ile Çevrimiçi Eğitimlerimiz Başladı güneş amblemi.
image001Covid 19’un genel yaşam koşullarının yanı sıra eğitim/öğretim hayatına da önemli etkileri oldu. Çocuklarımız üzerinde yaptığımız “Uzaktan Eğitim Araştırma Raporu” (https://tegv.org/hakkimizda/egitim-raporlari/) da bu süreçte nitelikli eğitim desteğine olan ihtiyacı ortaya koydu. Biz de hem çağın gerekliliklerini hem de Covid 19 sürecini göz önünde bulundurarak hedeflerimiz arasında olan Uzaktan Eğitim’e geçiş sürecini hızlandırdık ve Google.org Fonu/INCO Education Accelerator desteği ile Çevrimiçi Eğitimlerimize başladık.

30 Haziran - 30 Temmuz 2020 tarihleri arasında çevrimiçi eğitimlerinin pilot uygulamasını gerçekleştirdik. Çeşitli sınıf seviyelerine uygun olarak geliştirilen Bilişim ve Kodlama, İngilizce Konuşma Kulübü, Fen, Matematik, Okuma ve Sosyal Duygusal Öğrenme programları ile 21 il ve 38 Etkinlik Noktamızda, 346 gönüllümüzün desteği ile toplam 2500 çocuğa ulaştık.

Gerekli eğitimleri alarak Etkinlik Noktalarımızda tecrübe kazanmış gönüllülerimiz, Uzaktan Eğitim Programlarını gerçekleştirmeden önce Uzaktan Eğitim Oryantasyon Semineri, Video Konferans Araçları Kullanma Eğitimi ve Uzaktan Program Eğitimlerini tamamlayarak çocuklarla ZOOM Platformu aracılığı ile bir araya geldiler.

Google.org/INCO Dijital Dönüşüm Projesi, hem çocuklarımızda, hem onlardaki olumlu gelişmeleri gözlemleyen velilerimizde hem de programa destek veren gönüllülerimizde, yeni bir dönemin başlangıcı olarak büyük bir heyecan yarattı.

Uygulamanın ilk etabının ardından eğitimler yaygınlaşarak ve daha çok çocuğumuza ulaşarak devam edecek.
02.09.2020
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!