yükleniyor

Nexans Foundation Türkiye’de İlk Kez Bir Vakfa Fon Desteği Sağlıyor.

Nexans Foundation Türkiye’de İlk Kez Bir Vakfa Fon Desteği Sağlıyor. güneş amblemi.

nexansfoundationlogoDünyadaki dezavantajlı grupların elektrik ihtiyacına yönelik çalışmalar yapan ve sürdürülebilir çözümler üreten Nexans Foundation, Türkiye’de ilk defa bir sivil toplum kuruluşuna bağışta bulunarak, Vakfımıza fon desteği sağladı. Dünya çapında 62 kuruluşu destekleyen ve farklı projeleri ile 1.800.000'den fazla insana dokunan Nexans Foundation’dan sağlanan kaynak ile “Denizli Deliktaş Öğrenim Birimimiz” çocuk dostu yeni mekânına taşındı. Alınan fon, taşınma giderlerinin yanı sıra, çocuklara farkındalık kazandırmak amacıyla gerçekleştirilen kısa süreli etkinlikler dizisine yeni eklenen ‘Enerji’ etkinliği için kullanacak. Önümüzdeki günlerde başlatılması planlanan Enerji kısa süreliği etkinliğiyle çocuklara fosil yakıt tüketimi, iklim değişikliği, çevre, yenilenebilir ve alternatif enerji kaynakları hakkında bilgiler verilmesi amaçlanıyor.

2003 yılında faaliyetlerine başlayan Denizli Deliktaş Öğrenim Birimimiz, açılışından bugüne online etkinlikler dahil 1.042 gönüllü ile 18.249 çocuğa ulaştı. Geçtiğimiz Eylül ayının başında

Bilişim ve Teknoloji Odası, Etkinlik Odası, Okuma Adası, Düşler Atölyesi, Ofis, Mutfak, Gönüllü Odası, 3 Tuvalet ve bahçeden oluşan yeni mekânına taşınan, ancak Covid 19 Pandemisi nedeniyle henüz kapılarını açamayan öğrenim birimimiz, aydınlık ve rengarenk yeni mekânında koridorlarının çocuklarla dolmasını sabırsızlıkla bekliyor.

 

Denizli Deliktaş Öğrenim Birimimiz yeni adresinde
05.11.2020
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!