yükleniyor

Çocuklarımızın Kalbindeki Yeriniz Büyük

Çocuklarımızın Kalbindeki Yeriniz Büyük güneş amblemi.
345345• Değerli Eğitim Dostumuz Hatem Duru, vefat eden babası Mehmet Duru’nun anısını yaşatmak için 1999 yılında faaliyetlerine başlamış ve bugüne kadar 268 gönüllüsünün desteği ile 20.757 çocuğa ulaşmış olan Diyarbakır Ergani Öğrenim Birimimizin 10 yıl boyunca işletme sponsorluğunu üstlendi. Kendisine Erganili çocuklarımız adına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.
• Yeniköy Rotary Kulübü liderliğinde tüm Rotary 2420 Bölge kulüpleri, üyeleriyle birlikte e-atık toplama Atma Bağışla Projemize destek vermektedir. Yeniköy Rotary Kulübü'ne ve Rotary 2420 Bölge Kulüplerine çocuklarımız adına teşekkür ederiz.
• Porland, mağazalarında yılbaşı süslemesi yapmak yerine, vitrinlerinde çocuklarımızın yaptığı resimleri kullanmayı tercih ederek Vakfımıza bağışta bulundu. Değerli destekleri için Porland'a teşekkür ederiz.
• İstanbul Özel Saint-Joseph Fransız Lisesi, İzmir Çiğli Eğitim Parkı Düşler Atölyesi'nin yenilenmesi için bağışta bulunarak okul çalışanlarının yeni yılını kutladı.
• Yıldız Holding 2021 yılı boyunca elektronik atıklarını Atma Bağışla Projemiz kapsamında vakfımıza bağışlayacak. Geleceğe umutla bakan çocuklarımız adına Yıldız Holding’e teşekkür ederiz.
13.01.2021
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!