yükleniyor

Gönüllülerimizle “Dünya Gönüllüler Gününü” Kutladık

Gönüllülerimizle “Dünya Gönüllüler Gününü”  Kutladık güneş amblemi.
image006Çocuklarımızı nitelikli eğitim ile buluştururken en büyük gücümüz olan gönüllülerimize, teşekkür etmek için 12 Aralık Cumartesi günü çevrimiçi bir etkinlikle bir araya gelerek “Dünya Gönüllüler Gününü” kutladık.

image007250 gönüllümüzün katılımıyla gerçekleşen etkinlik, Yönetim Kurulu Başkanımız Oktay Özinci, Genel Müdürümüz Sait Tosyalı, 2003-2004 yılları arasında Atatürk Eğitim Parkı Ali Numan Kıraç Etkinlik Merkezi’nde çocuğumuz şimdi ise Yönetim Kurulu Üyemiz olan Elif Dilmen ve Gönüllü Operasyonları Yöneticimiz Burak Buçak’ın açılış konuşmalarıyla başladı.
image008Ardından Bilgi Üniversitesi öğretim üyelerinden Prof. Dr. Nurhan Yentürk “Türkiye’de Gönüllük” raporuna ilişkin bir sunum yaptı.
Program, İhtiyaç Haritası-İdema Kurucusu Ali Ercan ÖZGÜR moderatörlüğünde “Hayat Boyu Gönüllülük” isimli panel ile devam etti. Panelde, Akbank Kurumsal İletişim Bölüm Başkanı Murat Göllü, AFAD Gönüllü ve Bağışçı İlişkileri Daire Başkanı Mehmet Akif Can ve Gönüllü Hizmetler Derneği Genel Koordinatörü Barış Bilim görüşlerini dile getirdiler.

Gönüllü Hizmetler Derneği Koordinatörü Barış Bilim’in, gönüllülerimizin de desteği ile oyun ve müzik paylaşımı yapmasının ardından etkinlik sonra erdi.

Bu vesile ile değerli görüş, performans ve bilgileriyle bizi yalnız bırakmayan tüm konuşmacı, akademisyen ve profesyonellere bir kez daha teşekkürlerimizi sunarız. Sevgili Gönüllülerimiz; iyi ki varsınız, pek çok çocuğun hayatına daha birlikte dokunabileceğimize olan inancımızla sizlere de sonsuz teşekkürler…
12.01.2021
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!