yükleniyor

Lenovo’nun Desteğiyle 50 Bin Çocuğumuz Dijital Dünyayla Tanışacak

Lenovo’nun Desteğiyle 50 Bin Çocuğumuz Dijital Dünyayla Tanışacak güneş amblemi.
image001Çocuklarımızı, “Kodlamaya Giriş” eğitimlerimizle dijital dünyayla tanıştırmak için dünyanın ve Türkiye’nin lider teknoloji şirketlerinden Lenovo ile iş birliği yaptık.

2019’da İzmir – Gümüşpala ve Diyarbakır – Ergani Öğrenim Birimlerimizdeki Tasarım ve Beceri Atölyelerinin kurulmasına destek veren Lenovo, bu kez bilişim etkinliklerimizin önemli bir parçası olan ve çocukları algoritmik düşünmeye yönelten Algo Dijital Eğitim Programımız kapsamında gerçekleştirilecek uzun ve kısa süreli etkinliklerimize sponsor oldu.

Gerçekleşen iş birliği kapsamında Aralık 2021’e kadar ülkenin dört bir yanındaki etkinlik noktalarımızda, hem yüz yüze hem de uzaktan erişimle gerçekleştirecek olan “Kodlamaya Giriş” eğitimlerimizle toplam 50.000 çocuğa ulaşmayı hedefliyoruz.

Kasım 2017’de canlıya geçen Algo Dijital kodlama platformumuz ile bu güne kadar 3475 gönüllümüz, 127.425 çocuğumuzun geleceğin alfabesiyle tanışmasını sağlamıştık. Nisan 2020’de lansmanı yapılan mobil uygulamamızı akıllı telefonlarınıza indirerek sizler de hemen kodlamaya başlayabilirsiniz.

App Store: https://apps.apple.com/tr/app/algo-dijital/id1499111081?l=tr

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cms.algo&hl=tr

Windows: https://algodijital.com/apps/Algo%20Dijital.exe
12.01.2021
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!