yükleniyor

Adım Adım Gönüllülük Eğitimlerimizi İlk Kez Dijital Ortamda Gerçekleştirdik

Adım Adım Gönüllülük Eğitimlerimizi İlk Kez Dijital Ortamda Gerçekleştirdik güneş amblemi.
image008Pandemi döneminde geliştirdiğimiz uzaktan eğitim programlarımız ile çocuklarla buluşmaya devam ediyoruz. Vakfımızda gönüllü olmanın bir ayrıcalık olduğunu düşünen binlerce gönüllümüz şimdi TEGV Dijital platformu üzerinden çocuklarımızla buluşup etkinliklerini gerçekleştiriyor.

Bu süreçte daha fazla çocuğa ulaşmamızın yolu daha çok gönüllüye ulaşmaktan geçiyor. Bugüne kadar yüz yüze uyguladığımız adım adım gönüllülük sürecimizi dönemsel zorunluluklar nedeniyle dijital ortama taşıdık. Pilot uygulama kapsamında 17-19 Mart tarihlerinde çevrimiçi olarak vakıf tanıtımımızı izleyerek bizleri tanıdılar; ardından 22-24 Mart tarihlerinde Temel Gönüllü Eğitimi kapsamında asenkron eğitim modüllerini tamamladılar. 27-28 Şubat tarihlerinde çevrim içi olarak yerel eğitmen gönüllülerimiz ile buluşarak TGE Senkron eğitim modülünü alarak ilk etabı tamamladılar.

Bundan sonraki adımlar uzaktan eğitim program gönüllüsü olmak için “Uzaktan Eğitime Giriş” ve “Uzaktan Program Gönüllü Eğitimi” ile 12-22 Mart tarihleri arasında devam edecek. Uzaktan Program Gönüllü Eğitimleri kapsamında gönüllü adaylarımız etkinlik noktalarımızın planlaması dahilinde aşağıdaki eğitimlere katılabilecekler;
  • Algo Dijital Bilişim (Bilişim-Kodlama Eğitim Programı),
  • Bilim Kafası (Fen Eğitim Programı),
  • Sayıların Dünyası (Matematik Eğitim Programı),
  • Okuyorum Oynuyorum (Okuma Eğitim Programı),
  • Gizli Hazinem (Sosyal ve Duygusal Öğrenme Eğitim Programı),
  • İngilizce Konuşma Kulübü, Birlikte Öğrenelim (1. Sınıflar Uyum Programı),
  • Allianz Motto Hareket (Sporla Yaşam Becerileri Programı)



Pilot gönüllü eğitimlerimize aralarında Eski Arçeliklikler Derneği’nden 4, Allianz’dan 12 ve Lila Group’tan 3 kurumsal temsilci olmak üzere 170 gönüllü adayı katıldı.  Tüm gönüllü adaylarımıza şimdiden aramıza hoş geldiniz diyoruz.
07.03.2021
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!