yükleniyor

Duygu Kaya ve Engin Taviloğlu’ndan Yeni Dünya Kampanyamıza Anlamlı Destek

Duygu Kaya ve Engin Taviloğlu’ndan Yeni Dünya Kampanyamıza Anlamlı Destek güneş amblemi.
image011Bu sayımızda sizleri iki yeni eğitim dostumuz ile tanıştırmak isteriz: Diş Hekimi Dr. Engin Taviloğlu ve CNN TÜRK Haber Spikeri Duygu Kaya.

Engin Taviloğlu, modern diş hekimliğinin hemen hemen bütün dalları ile ilgilenmekte. Taviloğlu, hekimliğin yanı sıra sanat ve spor için de kendine vakit ayırmakta, suluboya resim sergileri açmakta, eserleri bir çok koleksiyonda yer almaktadır. Sevgili Taviloğlu, yaptığı tüm bu çalışmaları daha anlamlı kılabilmek için satışını gerçekleştirdiği resimlerini Yeni Dünya kampanyamıza bağışlayarak 60 çocuğumuza tablet desteği sağladı.

CNN TÜRK Haber Spikeri Duygu Kaya, 14 Şubat Sevgililer Gününe özel olarak kendi sosyal medya hesapları üzerinden “Bu Aşkın Geleceğinde Çocuklar Var” isimli kampanyasını başlatmış ve eğitimde fırsat eşitliğine dikkat çekmek için kampanyası boyunca Influencer Cevahir Turan Yıldız, Tiyatro, Sinema ve Dizi Film Oyuncusu Mert Fırat, Masterchef finalistleri Faruk Batuhan Öner, Ekim Eylem Ulaş ile programlar yaparak farkındalık yaratmaya çalışmıştır. Kampanyası 15 çocuğumuza tablet kaynağı oluşturmuştur.

Kendi alanlarında başarılı olan her iki ismi de katkılarından dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.
07.03.2021
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!