yükleniyor

“Yeni Dünya” Kampanyamıza Gelen Bağışlarla Çocuklarımız Tabletlerine Kavuşmaya Devam Ediyor

“Yeni Dünya” Kampanyamıza Gelen Bağışlarla Çocuklarımız Tabletlerine Kavuşmaya Devam Ediyor güneş amblemi.
image006Arçelik ve Eski Arçelikliler Derneği’nin (EAD) desteğiyle uzaktan eğitime erişimi kısıtlı öğrenciler için başlattığımız kampanya kapsamında gelen bağışlarla temin edilen tabletler çocuklarımızı sevindirmeye devam ediyor.
2020 yılının Ekim ayında başlayan tablet dağıtım sürecinde İstanbul Beykoz, Van Gevaş ve Erciş, Siirt Kurtalan, Şanlıurfa ve Şırnak Cizre’ye bağlı köy okullarındaki toplam 498 çocuğa ve öğretmenlerine Etkinlik Noktası Yöneticilerimiz ve Gönüllülerimiz aracılığı ile tabletlerini teslim ettik.

2021 yılında da devam eden kampanyamız ve dağıtım sürecimiz ile Ocak ve Şubat aylarında ise Gaziantep Şehitkamil ve Şahinbey, Mardin-Savur, Diyarbakır-Ergani, Siirt-Pervari, Afyonkarahisar-Derbent, Hakkari Merkez, Erzincan Merkez ve Üzümlü, Giresun Espiye’ye bağlı 28 köy okulunda toplam 728 çocuğa tablet ulaştırdık.

Ocak ve Şubat aylarında “Eğitim her çocuğun hakkıdır” diyerek tablet bağışlarıyla çocuklarımızı nitelikli eğitim ile buluşturan Kellogg’s firmasına SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNARIZ


Kampanyanın yoğun ilgi görmesi hem bizleri hem de çocuklarımızı fazlasıyla mutlu ediyor.
Devam eden kampanyamıza destek vermek için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.
https://fonzip.com/tegv/yeni-dunya-projesi
07.03.2021
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!