yükleniyor

23 Nisan’da Bayram Sevincimizi İkiye Katlayan Projeler

23 Nisan’da Bayram Sevincimizi İkiye Katlayan Projeler güneş amblemi.
image006Çocuk Resimlerimiz Taylan Antalyalı’nın Sosyal Medya Hesaplarını Süsledi

Sezon başından beri sosyal medya paylaşımlarında çeşitli illüstratörler ile çalışarak, yeni bir kimlik oluşturan Galatasaray’ın ve Milli Takımımızın başarılı futbolcusu Taylan Antalyalı, 23 Nisan özelinde paylaşımlarını Türkiye’nin dört bir yanındaki çocuklarımıza emanet etti.

İstanbul, Antalya, Ankara, Denizli, Giresun, Şanlıurfa ve Van’dan Çocuklarımızın resimleri, Vakfımız için önemli bir farkındalık çalışması yaratmaya çalışan Antalyalı’nın sosyal medya hesaplarını renklendirdi.

Can Sungur Twitch Yayını image007Kendi tarzında yaptığı yayınlarla Twitch platformunda önemli bir yer edinen oyun yayıncısı Can Sungur, 2020 yılında hem 23 Nisan’da hem de 29 Ekim’de yaptığı yayınlarla yüzlerce çocuğumuza eğitim desteği sağlamıştı. Bu yıl 23 Nisan canlı yayınını bir kez daha çocuklarımız için yaptı.

İş Geliştirme Müdürümüz İpek Uralcan’ın da bağlandığı yayında mezun çocuklarımız ve eski gönüllülerimizde destek vererek takipçilere duygu dolu dakikalar yaşattılar. Rekor bir bağış tutarı ile kapanan program için Can Sungur’a bir kez daha teşekkür ediyoruz.

 Duygu Kaya’dan “23 Nisan'da Çocuklara Eğitimli Bir Gelecek Hediye Edin” Kampanyasıimage008CNN TÜRK Haber Spikeri Duygu Kaya, Sevgililer Gününün ardından şimdi de 23 Nisan özelinde başlattığı kampanya ile çocuklarımıza tablet desteği sağladı. “23 Nisan'da Çocuklara Eğitimli Bir Gelecek Hediye Edin” kampanyası sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yaparak farkındalık yaratan Kaya, Gurur Aydoğan ile canlı yayın yaparak topladığı bağışlarla bir kez daha tablet kampanyamıza kaynak oluşturdu.

  Minik Adımlar 23 Nisan’ın 101. Yılını Ekranları Başında Koşarak Kutladıimage009Eker I Run Koşusu, 23 Nisan’da Bizimle Bir Adım At, Bayram Coşkusunu Doyasıya Yaşayarak Fark Yarat diyerek bir kez daha çocuklarımızı ekran başına topladı.

Türkiye Atletizm Federasyonu, Adım Adım ve Vakfımızın destek verdiği online koşuda birbirinden renkli ve eğlenceli anlar yaşandı. Çocukların evlerinde, bahçelerinde ve çevrelerinde kendi 101 metrelik parkurların oluşturarak katıldıkları etkinlikte bayram coşkusu zirveye ulaştı.

56 şehirden ve 6 farklı ülkeden 605 çocuğun katıldığı etkinlik, Açılış konuşmalarının ve hep birlikte söylenen İstiklal Marşı’nın ardından heyecan dolu etkinlik başladı. Çocuklar koşu başlamadan önce Spor Eğitmeni Beste Önal ve kızı Sim ile ısınma hareketleri yaptı. Türkiye’nin en çok izlenen çocuk animasyon dizisi Kral Şakir de ısınma hareketlerine eşlik etti. Bu renkli anlarda Kral Şakir'in yaratıcısı Varol Yaşaroğlu da çocuklardan gelen soruları yanıtladı.
04.05.2021
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!