yükleniyor

Papuduk ile Hayvan Hakları Etkinliği Çocuklarımız ile Buluştu

Papuduk ile Hayvan Hakları Etkinliği Çocuklarımız ile Buluştu güneş amblemi.
image016Sabancı Vakfı, çocuklara hayvan ve doğa sevgisi kazandırmak amacıyla hazırladığı Papuduk kitap setinin daha çok çocuğa ulaşması için Vakfımız ile bir iş birliğine imza attı.
Sabancı Vakfı tarafından oluşturulan Papuduk Serisi, çocuklara hayvan haklarını öğretebilmek ve hayvan sevgisine dair duyarlılık kazandırabilmek adına geliştirilmiş 5 kitaptan oluşmaktadır. Bu 5 kitaplık seride, ormanda neşe içinde yaşayan Papuduk isimli bir tavşanın, hayvanlara ve doğaya zarar veren insanları, davranışlarından vazgeçirmek adına giriştiği maceralar anlatılmaktadır.
Kitapların daha fazla çocuğa erişebilmesi ve çocuklarda hayvan haklarına dair farkındalık yaratılması adına gerçekleştirdiğimiz iş birliği çerçevesinde bizler de kitaplarla bağlantılı olarak bir dizi kısa süreli etkinlik oluşturduk. İlkokul 1, 2 ve 3. sınıflar için hazırlanan, 70 ila 80 dakikalık 5 ayrı oturumdan oluşan etkinliklerimiz yaratıcı okuma metoduyla gerçekleştirildi. Etkinliğin pilot uygulama sürecinde 5 etkinlik noktamızdan toplam 72 çocuğumuz Papuduk ile buluştu. “Papuduk ile Hayvan Hakları Etkinlikleri” Eylül ayından itibaren tüm etkinlik noktalarımızda uygulanmaya başlayacak.
04.05.2021
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!