yükleniyor

Y.O.D.A. Programımız ile Geleceğe Gönüllü Destek Veriyoruz

Y.O.D.A. Programımız ile Geleceğe Gönüllü Destek Veriyoruz güneş amblemi.
image004Bank of America’nın katkılarıyla 18-25 yaş aralığındaki gençleri, küresel sorunlar üzerinde düşünmeye sevk etmeye yönelik olarak Y.O.D.A. (Youth Online Design Academy) programını başlattık.

Gönüllü ağımızı büyütmeyi hedefleyerek “Geleceğe Gönüllü Destek” sloganıyla başlattığımız programımızda, katılımcılarımızı toplamda 7 webinar ve 2 kısımdan oluşan eğitimlerle geliştirmeyi, düşündürmeyi ve program kapsamında proje üretmelerini amaçlıyoruz.

Farklı konulardan 3 webinar, toplamda 1000’e yakın katılımcı

Y.O.D.A. Programı, 7 Nisan Çarşamba günü Ali Nesin’in katılımıyla gerçekleştirdiğimiz lansmanla, kapılarını programa katılmak isteyen gençlerimize açtı.

Açılışın ardından Birleşmiş Milletler uzmanlarının katılımıyla gerçekleştirilen “Nitelikli Eğitim”, “Sürdürülebilir Şehirler ve Topluluklar”  ve “İnsana Yakışır İş ve Ekonomik Büyüme” konulu webinarlarımızla toplamda 933 katılımcıya ulaştık.

Devam eden seminer serimizde gençlerimizi “Temiz ve Ulaşılabilir Enerji”, “Sanayi, Yenilikçilik ve Altyapı”, “Sağlık ve Kaliteli Yaşam”, “Temiz Su ve Suda Yaşam” konularındaki webinarlarla besleyeceğiz.

Problem Odaklı Düşünme ve Proje Döngüsü Eğitimlerimizi 632 gencin katılmasıyla tamamladık

Y.O.D.A. Programımızda şimdiye kadar Bahçeşehir Üniversitesi’nin destekleriyle beraber toplamda 632 gencin katılmasıyla 2 oturum gerçekleştirdik. Eğitimimize dâhil olan katılımcılarımıza katılım belgesi verdiğimiz Problem Odaklı Düşünme ve Proje Döngüsü Eğitimimizin ilk kısmını ise 17-18 Nisan’da, ikici kısmını ise 1-2 Mayıs’ta tamamladık.

Bilgi için; yoda@tegv.org
04.05.2021
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!