yükleniyor

3.242 Çocuğumuz için ‘Yeni Dünya’nın Kapıları Aralandı

3.242 Çocuğumuz için ‘Yeni Dünya’nın Kapıları Aralandı güneş amblemi.
yenidunya5Eski Arçelikliler Derneği’nin (EAD) desteğiyle uzaktan eğitime erişimi kısıtlı öğrenciler için başlattığımız “Yeni Dünya” kampanyamız devam ediyor. Ülkenin dört bir yanında yaşayan dezavantajlı durumdaki çocuklarımız için sürdürdüğümüz kampanyada, bugüne kadar 3.242 çocuğumuza tablet hediye ettik.

Ekim ayında başlayan tablet dağıtımları kapsamında; Ekim – Aralık 2020 döneminde 498, Ocak – Şubat 2021’de 728, Mart ayında ise 827, Nisan’da 184, Mayıs – Haziran aylarında ise 1.005 olmak üzere bugüne kadar toplam 3.242 çocuğa tabletleri ulaştırıldı.

Türkiye genelinde 22 il ve 38 ilçede, 66’sı köy okulu olmak üzere toplam 136 okulda öğrenim gören çocuklarımız, hediye tabletleri aracılığıyla Milli Eğitim Bakanlığı’nın verdiği derslere EBA platformu üzerinden sorunsuz ulaşıyor. Çocuklarımız, aynı zamanda Fen, Matematik, İngilizce, Bilişim, Okuma, Sosyal-Duygusal Öğrenme Etkinliklerinin bulunduğu TEGV uzaktan eğitim platformundan da yararlanabiliyor.

Mayıs Haziran aylarında bizi kampanya ve bağışları ile destekleyen tüm kurum ve kişilere teşekkürlerimizi sunarken proje kapsamındaki iki güzel kampanyayı da sizlere aktarmak isteriz.

 

Getir’den sipariş edilen Maylo ürünleri çocuklar için tablet bilgisayarlara dönüştü!

Ülkemizde temizlik kâğıdı sektöründe ilk sosyal sorumluluk projesini 2010 yılında hayata geçiren Lila Group markalarından Maylo, 11 yıldır ambalajlarında TEGV logosuna yer vererek satışlarından elde edilen gelirin bir kısmını Vakfımıza aktarıyor.  Bugüne kadar 20 binden fazla çocuğun eğitimine katkıda bulunulan Maylo, projelerine, her geçen gün bir yenisini eklemeye devam ediyor. Maylo şimdi de Getir iş birliği ile 21 Nisan-3 Mayıs 2021 tarihleri arasında hayata geçirilen proje kapsamında tüm Getir kullanıcıları, indirimli fiyatlarla satışa sunulan Maylo ürünlerini tercih ederek, daha çok çocuğumuzu tablete kavuşturmak için harekete geçti. Kampanya kapsamında bağışlanan 250 adet tablet bilgisayar için Maylo ve Getir’e bu anlamlı ortaklık için teşekkürlerimizi sunarız.

 

IMCD’nin Katkılarıyla 345 çocuğumuz tabletlerine kavuştu

Eğitimin gücüne inanan ve eğitimde fırsat eşitliğine verdiği önemi bir sosyal sorumluluk kampanyası ile destekleyen IMCD Türkiye’nin bağışlarıyla, İstanbul’un Ümraniye ilçesine bağlı Şehit Yasemin Tekin İlkokulu’nda okuyan 134, Antalya’nın Kepez İlçesi Kızıllı Köyü’ne bağlı Kızıllı İlkokulu’ndaki 21, Siirt’in Kurtalan ilçesine bağlı Beykent Köyü Beykent İlkokulu’ndaki 29, Şırnak’ın Cizre ilçesi Dirsekli Köyü Hamidiye İlkokulu’ndaki 52, Çorum Merkez ve Ortaköy ilçelerine bağlı okullarda okuyan 51 ve Van’ın Muradiye ilçesindeki çeşitli okullarda okuyan 56 öğrenci olmak üzere toplam 351 çocuğumuz tabletlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. IMCD’ye geleceğe umutla bakan çocuklarımıza yaşattıkları bu mutluluk için çok teşekkür ederiz.

Devam eden kampanyamıza destek vermek için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

https://fonzip.com/tegv/yeni-dunya-projesi

 
06.07.2021
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!