yükleniyor

ÇOCUKLARIMIZIN KALBİNDEKİ YERİNİZ BÜYÜK

ÇOCUKLARIMIZIN KALBİNDEKİ YERİNİZ BÜYÜK güneş amblemi.
  • QNB Finansbank – Yeni Dünya Projesi kapsamında 100 çocuğumuza tablet desteği sağladı. Kendilerine bu değerli destekleri için tabletlerine kavuşan çocuklarımız adına sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.
  • JCI Bahçeşehir, fonzip üzerinden başlattığı “Düşlerin Sınırı Yoktur” projesi kapsamında şu ana kadar 6 çocuğumuza tablet desteği sağladı. Başlattıkları kampanya için JCI Bahçeşehir’e ve tüm kampanya bağışçılarına teşekkür ederiz.
  • Kolektif Online’da yoga, pilates, masaj, masal, nefes, meditasyon ve mandala gibi farklı branşlardan 50 uzman tarafından online olarak verilen derslere sağlanan katılım çocuklarımız için eğitim desteğine dönüşüyor.  Devam etmekte olan projeye katılım için ilgi alanınıza göre bir ders seçmeniz ve bütçenize uygun şekilde bağışta bulunmanız yeterli. Bu değerli proje için eğitim desteğine kavuşacak çocuklarımız adına Kolektif Online ve tüm uzmanlarımıza teşekkürlerimizi sunarız.
  • PASHA Bank tüm elektronik atıklarını 1 yıl boyunca Atma Bağışla Projesi kapsamında Vakfımıza bağışlayacak. Geleceğe umutla bakan çocuklarımız adına PASHA Bank ve çalışanlarına teşekkür ederiz.
  • Polat Group Holding, tüm markaları ile birlikte elektronik atık geri dönüşüm projemiz Atma Bağışla’ya destek vermektedir. Sağlanan katkı ile nitelikli eğitim desteğine kavuşacak çocuklarımız adına Polat Group Holding ve şirketlerine teşekkür ederiz.
06.07.2021
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!