yükleniyor

TEGV’den Gaziantepli çocuklara müjde!

TEGV’den Gaziantepli çocuklara müjde! güneş amblemi.
gaziantep_tegvUluslararası Rotary 2430 Bölge Federasyonu’nun sağladığı kaynakla Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Eğitim Parkımızda, Tasarım ve Beceri Atölyesi ile Düşler Atölyesi açılışını yaptık.

9 Haziran Çarşamba günü gerçekleşen açılış törenimize, Uluslararası Rotary 2430 Bölge Federasyonu Guvernörü Dr. Serhan Antalyalı, Genel Müdürümüz Sait Tosyalı ve Uluslararası Rotary 2430 Bölge Federasyonu üyelerinin yanı sıra Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Fatma Şahin ve Gaziantep protokolü temsilcileri katıldı. Açılışta Genel Müdürümüz Sait Tosyalı ve Dr. Serhan Antalyalı, Gaziantepli çocukların mutluluğuna ortak olmanın keyfini yaşadıklarını belirttikleri birer konuşma yaptılar.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Fatma Şahin, tüm konuklara “hoş geldiniz” diyerek tüm katılımcıları selamladı ve şu anda dünyada en önemli konunun yetişmiş insan gücü olduğuna değinerek, eğitimin, dünyanın içinden geçtiği pandemi döneminde öneminin daha da arttığını belirttiği  bir konuşma yaptı.

Gaziantepli çocukların buluşma noktası

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Eğitim Parkımız, kurulduğu 2003 yılından bugüne kadar, Uzaktan Eğitim programları dahil 4.855 gönüllüsünün desteğiyle 81.666 çocuğumuza ulaştı. Açılan yeni atölyelerimizle, koridorların çocuklarımızla dolacağı günleri sabırsızlıkla bekliyoruz.
06.07.2021
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!