yükleniyor

Çocuklarımız Okullarına Kavuşmuş Olmanın Mutluluğunu Yaşıyor

Çocuklarımız Okullarına Kavuşmuş Olmanın Mutluluğunu Yaşıyor güneş amblemi.
Yeni eğitim öğretim yılının başlaması ile birlikte çocuklarımız uzun bir aradan sonra okullarına, öğretmen ve arkadaşlarına kavuştu. Tüm öğrencilere yeni dönemin, sağlıkla ve başarılarla dolu bir yol olmasını dileriz.

Bizlerse pandemi gölgesinde dijitalleştik; entegre bir sistem altyapısı kurduk, uzaktan eğitime başladık. Yepyeni programları ve teknolojileri gönüllülerimiz, çocuklarımız, ve öğretmenlerimizle buluşturduk. Yaratıcı öğrenmeyi, sosyal duygusal gelişimi ve bilişim becerilerini güçlendirmeyi hedefleyen eğitim programlarımız ve donanımlı gönüllülerimizle, 2021/2022 eğitim öğretim yılında da her zamanki heyecanımız ve enerjimizle uzaktan ve yüz yüze etkinlerimizde çocuklarımızla buluşmak için sabırsızlanıyoruz.

Koronavirüs salgını nedeniyle 16 Mart 2020 tarihinden bu yana yüz yüze faaliyetlerine ara veren etkinlik noktalarımızda en yüksek hijyen standartları doğrultusunda dezenfeksiyon çalışmaları yapıldı. Her yıl binlerce çocuğun yararlandığı ve çok sayıda gönüllünün çocuklarımızla buluştuğu etkinlik noktalarımızda, fiziki yapımızı da hijyen koşullarına uygun hale getirmek üzere gerekli çalışmaları tamamladık.

Başta çocuklarımız ve gönüllülerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımız için güvenli ortamlar olan etkinlik noktalarımızda, okulların açılmasıyla birlikte, özlediğimiz çocuk sesi ve neşesi, gönüllü coşkusu ile yeniden kucaklaşmaya hazırız.
12.09.2021
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!