yükleniyor

Her Pedal Bir Hayal Projesi 105 Çocuğumuza Eğitim Desteği Sağladı

Her Pedal Bir Hayal Projesi 105 Çocuğumuza Eğitim Desteği Sağladı güneş amblemi.
tgh21-13İskenderun’da özel bir okulda ilkokul öğretmeni olan Semir Dreyfioğlu, öğrencileri tarafından “Her Pedal Bir Hayal” olarak adlandırılan proje kapsamında İskenderun’dan İzmir’e pedal çevirerek bağış topladı. Semir Öğretmen, çıktığı bu yolculukta toplanan bağışlarla 105 çocuğumuza eğitim desteği sağladı.

5 Temmuz günü İskenderun’dan sürüşüne başlayan Dreyfioğlu, 24 Temmuz’da İzmir’de rotasını tamamladı. 24 Temmuz’da İzmir’e vardığında Genel Müdürümüz Sait Tosyalı, İzmir Eşrefpaşa Öğrenim Birimi Yöneticisi ve gönüllüleri, sosyal sorumluluk projelerimizin ortağı Umuda Pedal Ekip Kaptanı İlhan Kesken ve ekipten Anıl Altaş, Semir Öğretmeni karşılayarak sürüşünün son kilometrelerinde kendisine eşlik ettiler.

Dreyfioğlu, sürüşü boyunca hissettiklerini şu sözlerle dile getirdi: “İlkokul öğretmenleri, öğrencilerin eğitim yolculuklarının başında karşılaştıkları ama hayatlarının sonuna kadar hafızalarında yer edinen önemli rol modellerdir. Bu sorumluluk bilinci ile ben de öğrencilerime hayatın sadece yaşadıkları konfordan ibaret olmadığını anlatmayı ve çevrelerine karşı duyarlı bireyler olarak yetişmelerini sağlamayı amaç edindim. Bu nedenle bu projeyi tamamen onların şekillendirmelerine fırsat sağladım. Bu yola çıkarken öğrencilerim de en az benim kadar heyecanlıydı. TEGV, çocuklarıma ve velilerime her zaman anlattığım, saygıyla faaliyetlerini takip ettiğim bir vakıf. Şimdi 105 ihtiyaç sahibi çocuğumuzun değerli bağışçılarımız sayesinde TEGV’de etkinliklere katılıp kendilerine yeni ufuklar açacak olmasından gurur duyuyoruz. Bu yolculuğa çıkmış olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Öğrenci ve velilerimizin öncülük ettiği kampanyaya desteğiniz için teşekkürlerimi sunarım.”
07.09.2021
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!