yükleniyor

A. Rüştü Hatipoğlu - Himalayalar Tırmanışı, Öncesi İyi Yolculuklar Buluşması

A. Rüştü Hatipoğlu - Himalayalar Tırmanışı, Öncesi İyi Yolculuklar Buluşması güneş amblemi.
tghab-ey003A.Rüştü Hatipoğlu’nun Himalayalar yolculuğu öncesi, 23 Eylül’de, 2017’de Siirt Pervari Öğrenim Birimi’ndeki çocuklarımız için eksi 50 dereceye ulaşan soğuğa rağmen Kuzey Kutbu Maratonu’nu ve 2018 yılında ise 5 bin çocuğun nitelikli eğitim desteği alması için 46 gün boyunca Anadolu’yu Artvin’den Muğla’ya kadar koşan Ahmet H. Uysal, 2020 yılında “Bir Çocuk Değişsin, Türkiye Gelişsin” projesi kapsamında çocuklarımız için Afrika kıtasının en yüksek dağı olan, 5.895 metre yüksekliğindeki Kilimanjaro’ya tırmanan Evren Uysal ve Mersin Öğrenim Birimi’ndeki çocuklarımız için 2018 yılında Avrupa’nın en yüksek noktalarından biri olan Matterhorn Dağı’na tırmanan M. Sacit Erdem ile bir araya gelerek keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.

A.Rüştü Hatipoğlu: “2020 yılının Temmuz ayından beri antrenman yapıyorum, 20 kilo verdim. Heyecan dorukta” diyerek duygularını ifade ederken kendisi gibi dağcılık konusunda deneyimli dostlarımız ise kendi tırmanışları, tanıştıkları insanlar ve yeni kültürler, yaşadıkları deneyimler ve bu yolculukların kalan hayatlarını nasıl etkilediği yönünde görüş ve duygularını paylaştılar.

Hepsine ayrı ayrı bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyor, Sayın Hatipoğlu’na ise bir kez daha sağlıklı, keyifli ve güzel anılarla dolu bir tırmanış diliyoruz.
12.10.2021
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!