yükleniyor

Etkinlik Noktalarımız Açılıyor

Etkinlik Noktalarımız Açılıyor güneş amblemi.

tghab-ey001Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında yüksek hijyen standartları doğrultusunda dezenfekte çalışmaları yapılan etkinlik noktalarımız Ekim ayının başından itibaren yeniden çocuklarımızın neşesiyle ve gönüllülerimizin coşkusuyla dolmaya başladı.

Pandemi nedeniyle okulların kapatıldığı tarihte fiziki olarak gerçekleştirmekte olduğumuz etkinliklere ara verdik ancak çalışmalarımıza hız kesmeden devam ettik. Bu süreçte entegre bir sistem altyapısı kurarak, uzaktan eğitime başladık ve uzaktan eğitim programlarımız ile TEGV Dijital Eğitim Platformu üzerinden Şubat - Haziran 2021 tarihleri arasında 1.872 gönüllümüzün desteğiyle 14 bin 373 çocuğumuza eğitim desteği ulaştırdık.

Eski Arçelikliler Derneği iş birliğiyle hayata geçirdiğimiz Yeni Dünya tablet kampanyamız kapsamında 199 köy ve merkez okulunda 3 bin 787 çocuğa tablet desteği sağladık.
Dijital yollarla bize ulaşamayan çocuklarımız için ‘TEGV Evde’ dergisi yayımlamaya başladık. Matematik, fen, İngilizce, okuma, spor, kodlama gibi farklı konulardan oluşan altı farklı dergimizi toplamda 84 bin 300 çocuğumuza ulaştırdık. Sanat etkinliklerinden uzak kalan çocuklarımızı sanatla buluşturmak için içerisinde resim defteri, sulu boya, kuru boya, pastel boya, resim kalemi ve silgisi olan ‘TEGV ile Evde Sanat' isimli sanat kiti 2 bin 195 çocuğumuza dağıtıldı.

Etkinlik noktalarımızın açılmasını sabır ve heyecanla bekledik. Şimdi çevrim içi etkinliklerimiz devam ederken, çocuklarımıza ve gönüllülerimizle etkinlik noktlarımızda yeniden bir araya gelebilecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

12.10.2021
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!