yükleniyor

Mütevellimiz Sn. İnan Kıraç’ın Yeni Ofisimizi Ziyareti

Mütevellimiz Sn. İnan Kıraç’ın Yeni Ofisimizi Ziyareti güneş amblemi.
inankiracphGeçen yıl kaybettiğimiz Kurucumuz ve Onursal Başkanımız Suna Kıraç’ın değerli eşi Mütevelli Heyeti Üyemiz Sayın İnan Kıraç’ı 20 Eylül’de yeni ofisimizde ağırladık.

Kosifler İş Merkezindeki yeni merkez ofisimize hayırlı olsun ziyareti yapan Sn. İnan Kıraç daha sonra Yönetim Kurulu toplantımıza katıldı. Toplantı gündemini ilgiyle takip eden Kıraç, Vakfa duyduğu güveni ve değerlendirmelerini şu sözlerle dile getirdi:

“İki şey söylemek istiyorum: Birincisi; neyi düşünüyordum, ne buldum! Çok etkilendim; yeni ekibiniz, yeni arkadaşlarınız size yeni kan getirmişler ve gittiğiniz yol, güzel bir yol. Çok büyük hizmet veriyorsunuz ve bu hizmeti vermemiz de lazım. Memlekette bu üç milyonu inşallah, 15 milyon yapacaksınız bir süre içinde.İkincisi; hakikaten, konuları görüp tartıştığınız noktalarda da yine sizlerle iftihar ettim. Hem cesaretlisiniz, hem de işi iyi idare ediyorsunuz ve verdiğiniz kararlar doğru kararlar. Dolayısıyla Türkiye‘ye kazandırılmış bir yapı bu. Ben Suna’nın hastalığı süresinde 21 sene cemiyetten, toplumdan koptum; uzak kaldım. Bir sene sonra yeni yeni cemiyetin içine girdikçe geri dönmüş oldum. Sizlerin bu seviyede olduğunuzu tahmin ediyordum ama bu kadar iyi bir seviyede olduğunuzu tahmin etmiyordum.Suna da böyle bir yapıyı başlattığı için huzur içinde yatsın.Güzel hizmet ediyorsunuz; güzel bir yapı içindesiniz ve ahenkli bir yapı içindesiniz. Hakikaten Türkiye’de bir model oldunuz; sizleri tebrik ediyorum ve hepinizin yanaklarından öpüyorum.”
12.10.2021
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!