yükleniyor

BİDEV ile Atatürk Eğitim Parkı Ali Numan Kıraç Etkinlik Merkezimizde Buluştuk

BİDEV ile Atatürk Eğitim Parkı Ali Numan Kıraç Etkinlik Merkezimizde Buluştuk güneş amblemi.
tgvh1121-9Basketbol İçin Destek ve Eğitim Vakfı’nın (BİDEV) ilk Mütevelli Heyeti Toplantısı 15-17 Ekim tarihlerinde Eskişehir’de gerçekleştirildi. Geniş bir katılım olan toplantıya Genel Müdürümüz Sait Tosyalı ve İş Geliştirme Müdürümüz İpek Uralcan katıldı. Değişik komitelerin çalıştaylarının yapıldığı toplantıda ayrıca TEGV-BİDEV arasında 23 Nisan 2021'de imzalanan iş birliği sözleşmesinin de detayları paylaşıldı.
3 yıllık bir iş birliği çerçevesinde proje; uygulanacağı Ankara, Antalya, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Şanlıurfa ve Van illerindeki 8 Eğitim Parkımız ile Mardin Savur Öğrenim Birimi’ndeki basketbol sahalarının iyileştirilmesi, gönüllülerin basketbol alanında eğitimi, çocuk etkinlikleri, yerel ve ulusal sporcularla söyleşiler ve antrenmanlar, yerel kulüplerle etkinlikler, şenlik ve turnuvalar yapılmasını kapsıyor.

Gerçekleşen toplantının ardından, BİDEV Yönetim Kurlu Başkanı Hasan Arat ve mütevelli heyeti üyelerinden oluşan bir grup, Atatürk Eğitim Parkı Ali Numan Kıraç Etkinlik Merkezimizi ziyaret ederek, Vakfımızın eğitim etkinlikleri ve Eskişehir Parkımız hakkında bilgi aldılar.

2022 yılında başlayacak Basketbol Etkinliği için her iki Vakfın çalışmaları da hızla devam ediyor.
14.11.2021
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!