yükleniyor

Çorlu TEGV Aysel Öğücü Lila Öğrenim Birimi’miz Açıldı

Çorlu TEGV Aysel Öğücü Lila Öğrenim Birimi’miz Açıldı güneş amblemi.
asd_7876Eğitim ve çevre alanlarında hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile tekstil, enerji ve temizlik kağıtları sektörlerinin yenilikçi şirketi Lila Group ile hayata geçirdiğimiz Çorlu TEGV Aysel Öğücü Lila Öğrenim Birimimiz açıldı.

27 Ekim’de gerçekleşen açılış törenimize Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, MEB Temel Eğitim Genel Müdürlüğü Öğrenci İşleri ve Sosyal Etkinlikler Daire Başkanlığı Şube Müdürü Alpay Türkkan, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, TEGV Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Özinci ve Lila Group Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Öğücü’nün de aralarında bulunduğu çok sayıda konuk katıldı.

Çorlu TEGV Aysel Öğücü Lila Öğrenim Birimi’mizde her yıl, 6-14 yaş aralığında 3 bin 500 çocuğumuza ulaşmayı hedefliyoruz. Bu yıl, 100 gönüllümüzün çocuklarımızla buluşacağı ve etkinlikler vereceği birimimizde, farklı becerilere sahip olarak dünyaya gelen çocukların kendi potansiyellerini ve yeteneklerini keşfetmelerini, bununla beraber nitelikli eğitim almalarını amaçlıyoruz. Öğrenim birimimiz bünyesinde yer alan Tasarım ve Beceri Atölyesi ile yaparak öğrenme modelini çocuklarımıza aşılayacak olan birimde ayrıca okuma-yazma, sanat, matematik, fen, İngilizce ve bilişim gibi farklı alanlarda da çocuklarımıza yeni yetkinlikler kazandırmayı hedefliyoruz.

TEGV Aysel Öğücü Lila Öğrenim Birimi 360 Sanal Turu için:
https://havadayiz.com/360/tegv_corlu/
14.11.2021
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!