yükleniyor

Migros, Çocukların Hayatlarını Aydınlatmaya Devam Ediyor

Migros, Çocukların Hayatlarını Aydınlatmaya Devam Ediyor güneş amblemi.
tgvh1121-14Migros Ticaret A.Ş, vakfımıza yaptığı bağışlarla çocuklarımızın geleceğine ışık tutmaya devam ediyor. 2021 yılında Migros Ticaret A.Ş ile iki farklı projede bir araya geldik. Bu iş birlikleri kapsamında, 20-23 Temmuz tarihlerinde kutlanan Kurban Bayramı’nda yapılan kurban bağışlarının deri ve sakatatlarını Vakfımıza bağışlayan Migros, bu bağışlardan elde edilen gelirle birlikte 2 bin 570 çocuğun eğitimine katkı sağladı.
Okul alışverişinin güvenilir adresi Migros, bir diğer işbirliğimiz kapsamında Türkiye’nin 81 ilindeki mağazalarında, 26 Ağustos – 22 Eylül tarihleri arasında 200 TL ve üzeri kırtasiye alışverişi yapan müşterileri adına elde edilen gelirin bir kısmıyla Vakfımıza bağışta bulunarak etkinliklerimize katılan 508 çocuğun geleceğine ışık tuttu.

Migros Ticaret A.Ş Kurumsal İletişim Direktörü Ahu Başkut Alyanak iş birliklerimizden duyduğu memnuniyeti şu sözlerle diler getirdi: “Eğitimin sürdürülebilir kalkınmadaki öneminin farkındalığına sahip bir şirket olarak, çocuklarımızın eğitim hayatlarını desteklemek ve onlara daha iyi bir gelecek verebilmek adına her zaman özel bir gayret gösteriyoruz. Ülkemizin insani ve ekonomik refahı açısından tüm çocuklarımıza kapsayıcı ve nitelikli eğitim olanaklarının sağlanması büyük önem taşıyor. Migros olarak, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın hayatında bir nebze fark yaratabilmek üzere, bu alanda çok önemli çalışmalar yapan TEGV ile iş birliğimize bu yıl yenilerini ekledik. Gerçekleştirdiğimiz iki projede, tüm müşterilerimizi de bizimle birlikte hareket etmeye davet ettik. Konu çocukların eğitimi, onların geleceği olunca müşterilerimiz de büyük bir gönüllülük örneği gösterdiler ve bu harekete katıldılar. İlerleyen dönemde devam edeceğimiz çalışmaların başlangıcı niteliğindeki bu projelerde yanımızda olan TEGV’e ve tüm müşterilerimize teşekkür ediyoruz”

Migros Ticaret A.Ş ile yakaladıkları sürdürülebilir iş birliğinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Müdürümüz Sait Tosyalı ise: “Nitelikli eğitimin her çocuğun hakkı olduğuna inanıyor ve paydaşlarımızdan aldığımız desteklerle, ihtiyaç sahibi çocuklarımızın nitelikli eğitime erişimlerine imkan sunmaya gayret ediyoruz. Bu çalışmalarımızı sürdürürken, Migros’un yanımızda olması bize her zaman güç katmış; daha çok sayıda çocuğumuzun TEGV etkinliklerinden yararlanmasına imkan sağlamıştır. 2021 yılında Migros ile farklı projelerle yaptığımız iş birlikleri sayesinde 3.000 den fazla çocuğumuzun hayatlarına dokunduk; geleceklerine ışık tutabildik. Migros’a ve Migros aracılığı ile bağışta bulunan tüm Migros müşterilerine değerli katkılarından dolayı çocuklarımız adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.
14.11.2021
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!