yükleniyor

Bizim de Paydaşlarından Olduğumuz “Allianz Motto Hareket Programı” Ödül Aldı

Bizim de Paydaşlarından Olduğumuz “Allianz Motto Hareket Programı” Ödül Aldı güneş amblemi.
Sürdürülebilirlik Akademisi tarafından başarılı sürdürülebilir iş modellerini ödüllendirmek üzere bu yıl sekizinci kez düzenlenen organizasyonun kazananları 25 Kasım’da çevrimiçi olarak düzenlenen ödül töreninde açıklandı. Sürdürülebilir İş Ödülleri’nde Allianz Motto Hareket “Kurum-STK İş Birliği” kategorisinde ödüle layık görüldü.

Allianz Türkiye’nin spor ve sağlıklı yaşam kültürünün toplumda çocukluktan başlayarak yaygınlaşmasına katkıda bulunma hedefiyle TEGV, Ege Çağdaş Eğitim Vakfı ve Koruncuk Vakfı iş birliğiyle hayata geçirdiği kurumsal sosyal sorumluluk programı Allianz Motto Hareket, 2018 yılından bu yana kesintisiz devam ediyor.

Toplam 8 yıl sürmesi planlanan Allianz Motto Hareket, iş birliği yapılan üç sivil toplum kuruluşunun yerleşkelerinde ya da dijital sınıf ortamında gönüllü eğitmenler aracılığıyla 16 haftalık bir eğitim programı olarak uygulanıyor. Sahaya ya da internete erişimi olmayan çocuklar uygulamalara, TEGV EVDE dergimiz aracılığıyla ulaşırken, internet erişimi olan tüm çocuklar ise programı YouTube üzerinden, 9 temadan oluşan video serisiyle uygulayabiliyorlar. Programın çocukların hayatına kattığı değeri ve sosyal etkiyi ölçümlemek için ODTÜ Beden Eğitimi ve Spor Bölümü akademisyenlerinden Prof. Dr. Mustafa Levent İnce, Dr. Koray Kılıç ve Serap Sarıkaya tarafından hazırlanan raporda, programa katılan çocuklarda 10 temel hareket becerisinin tamamında, istatistiksel olarak anlamlı gelişim gösterdiğine yer veriliyor. Programda yüz yüze etkinliklerimizde, 12 etkinlik noktamızda, 72 gönüllümüzün desteği ile 1.253 çocuğumuz etkinliklerden yararlandı. Çevrim içi etkinliklerimizde ise 20 etkinlik noktamızda, 81 gönüllümüz ve 645 çocuğumuz etkinliğe katılım gösterdi.
13.12.2021
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!