yükleniyor

Dünya Gönüllüler Günümüzü Başarılı Sanatçı Buray ile Kutladık

Dünya Gönüllüler Günümüzü Başarılı Sanatçı Buray ile Kutladık güneş amblemi.
Birleşmiş Milletler Genel Kurulu tarafından, 1985 yılında, gönüllü çalışmalarını ve faydalarını dünyaya duyurmak, gönüllü programlara katılımı artırmak amacıyla kutlanmaya başlanan 5 Aralık Dünya Gönüllüler Gününü, etkinlik noktalarımızda çeşitli organizasyonlarla coşku içinde kutladık. 3 Aralık tarihinde ise çevrim içi bir organizasyonla ekranlarımız başında gönüllülerimizle bir araya geldik. TEGV ile nasıl tanıştığımızı, çocuklarımızla unutamadığımız hikâyelerimizi ve daha pek çok anıyı birbirimizle paylaştık.

Kutlamamıza renk katan isim ise başarılı sanatçı Buray oldu. Ekranları başındaki yüzlerce gönüllümüz, merak ettikleri soruları Buray ile paylaşma fırsatı buldu. TEGV’in eğitime destek konusunda oldukça güzel işler yaparak ilham kaynağı olduğunu söyleyen Buray, tüm gönüllülerimize kendi adına teşekkür etti.

Daha adil ve eşit bir dünya için ‘Ben de varım’ diyen, bir çocuğun hayatını değiştirerek geleceğe ışık olabilmek adına hareket eden, zamanını fayda sağlamaya ayıran tüm gönüllülerin Dünya Gönüllüler Günü’nü, TEGV Gönüllülerimiz ile birlikte sevgiyle kutluyoruz.
13.12.2021
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!