yükleniyor

N Kolay 43. İstanbul Maratonu’nda Toplanan Bağışlarla 5 bin 55 Çocuğumuz Nitelikli Eğitim Desteğine Kavuşuyor

N Kolay 43. İstanbul Maratonu’nda Toplanan Bağışlarla 5 bin 55 Çocuğumuz Nitelikli Eğitim Desteğine Kavuşuyor güneş amblemi.
‘Bir Çocuk Değişsin Türkiye Gelişsin’ diyerek hazırlandığımız, 30-31 Ekim tarihlerinde sanal, 7 Kasım’da ise fiziksel olarak koşulan N Kolay 43. İstanbul Maratonu’nu başarıyla tamamlayarak, 2008 yılından bu yana Adım Adım ile iyilik peşinde koşan STK'lar içinde tek kampanyada 1 milyon TL'yi geçen 5’inci STK olduk.

Yönetim Kurulu Üyelerimizden Alp Öğücü, Elif Dilmen, Meltem Bakiler Şahin, Mütevelli Heyeti Üyemiz Serdar Karahasanoğlu ile Genel Müdürümüz Sait Tosyalı, 14 Etkinlik Noktamız, çok sayıda genel müdürlük çalışanımız ve 25 kurum ile toplamda 436 koşucumuz “Seçimim Eğitim” diyerek bizimle koştu.
5 bin 445 bağışçımızın desteği ile 1 milyon 11 bin 170 TL bağış topladık ve 5 bin 55 çocuğumuzu daha nitelikli eğitim desteği ile buluşturacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bizimle koşan herkese bir kez daha teşekkürlerimizi sunar, önümüzdeki yıllarda aynı heyecanı tekrar birlikte yaşamayı dileriz.
13.12.2021
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!