yükleniyor

Tüm Çocuklarımızın ‘Dünya Çocuk Hakları Günü’nü Kutlarız

Tüm Çocuklarımızın ‘Dünya Çocuk Hakları Günü’nü Kutlarız güneş amblemi.
20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü ülkemizin de kabul ettiği, Birleşmiş Milletler Çocuk Hakları Sözleşmesi ile çocuk haklarının yasalar tarafından kabul gördüğü, tanındığı ve kutlandığı bir gün.
Biz de tam 26 yıldır farklı becerilere sahip olarak dünyaya gelen tüm çocuklara kendi potansiyellerini ve yeteneklerini keşfetme fırsatı veriyoruz. Çocuklarımızın kendi hakları olduğunun farkına varmaları için çeşitli atölye etkinlikleri düzenliyoruz. Dünya Çocuk Hakları Günü’nü de etkinlik noktalarımızda düzenlenen organizasyonlarla kutladık.
Bu özel günde her çocuğun; dinlenme, boş zaman değerlendirme, oynama, yaşına uygun eğlenceli aktivitelerde bulunma, kültürel ve sanatsal yaşama özgürce katılma hakkı gibi başlıca çocuk haklarına vurgu yaptık, haklarını çocuklarımıza bir kez daha hatırlattık.
En önemli varlığımız çocuklarımızın, çocukluklarını yaşayabildikleri, oyunlar oynayabildikleri, eşit sağlık, yaşam, eğitim haklarına erişebildikleri ve haklarının korunduğu bir dünyada yaşamaları dileğiyle bir kez daha Dünya Çocuk Hakları Günü kutlu olsun.
13.12.2021
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!