
Her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı, yurdun dört bir yanındaki etkinlik noktalarımızda büyük bir coşkuyla kutladık.
Sponsorlarımızın, gönüllülerimizin ve çalışanlarımızın özverili katkılarıyla çocuklarımızla birlikte unutulmaz bir gün yaşadık. Etkinlik noktalarımızda çocuklar gönüllerince eğlendiler, çeşitli aktivitelere katılarak keyifli vakit geçirdiler. Oyunlar, danslar, müzik ve eğlence dolu programlar ile 23 Nisan'ın ruhunu en güzel şekilde yansıttık.
Etkinlikler kapsamında birçok sponsor kurumumuz da 23 Nisan şenliklerimize destek verdi. İstanbul’daki Öğrenim Birimlerinin şenlik etkinliklerini Lenovo üstlenirken, MediaMarkt tüm Ateşböceği Öğrenim Birimlerinde çocuk şenlikleri kutlamasına destek oldu. Çorlu Aysel Öğücü- Lila Öğrenim Birimi ve Tekirdağ Fibria Öğrenim Birimlerine ise Lila Kâğıt destek sağladı. Kellog's, Türkiye genelindeki tüm TEGV etkinlik noktalarımızda ürün desteğinde bulundu.
Sponsorlarımıza, gönüllülerimize ve çalışanlarımıza bu güzel organizasyona katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı bir kez daha kutluyoruz.