yükleniyor

Deprem Bölgesinde Shell ile Omuz Omuza

Deprem Bölgesinde Shell ile Omuz Omuza güneş amblemi.

6 Şubat depremlerinin ardından çocuklarımızın eğitimden kopmaması ve güvenli öğrenme alanlarına erişebilmesi için yürüttüğümüz çalışmalarda yanımızda olan Shell Türkiye’nin desteğiyle, Kahramanmaraş, Malatya, Hatay ve Adıyaman’da hayata geçirilen 12 Konteyner Kent Öğrenim Birimimizde çocuklarımızla buluştuk.


Depremin ardından yalnızca fiziksel ihtiyaçların değil, çocuklarımızın öğrenmeye, sosyalleşmeye ve umutlarını güçlendirecek güvenli alanlara duyduğu ihtiyacın gerekliliğiyle faaliyet gösteren Öğrenim Birimlerimiz, çocuklarımızın nitelikli eğitim etkinliklerine katılabildiği ve gündelik yaşamın yeniden kurulmasına destek olan alanlar haline geldi.
Shell Türkiye’nin kıymetli desteği sayesinde aradan geçen 3 yılda 12 Konteyner Kent Öğrenim Birimimizde 15.125 çocuğumuz, 1.138 gönüllümüzün katkısıyla nitelikli eğitim ile buluştu.


Çocuklarımızın eğitim yolculuklarını destekleyen, umutlarını büyüten ve geleceğe daha güçlü bakmalarına katkı sağlayan bu anlamlı iş birliği için Shell Türkiye’ye, gönüllülerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

15.06.2026
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!

KVKK Aydınlatma Metni'ni okudum ve anladım*