yükleniyor

IMCD Desteğiyle Eskişehir’de Bilim ve Eğlence Dolu Bir Şenlik Düzenledik

IMCD Desteğiyle Eskişehir’de Bilim ve Eğlence Dolu Bir Şenlik Düzenledik güneş amblemi.

14 Mayıs Çarşamba günü, Bosch 2 Bilim Ateşböceği'nin işletme sponsoru IMCD'nin desteğiyle, Eskişehir İlhan Ünügür İlkokulu'nda unutulmaz bir şenlik düzenledik. IMCD Türkiye Genel Müdürü Aylin Zakuto'nun yanı sıra, IMCD çalışanları, TEGV yetkilileri ve gönüllülerinin katılımıyla gerçekleşen bu özel günde, tam 700 çocuğumuz eğlence ve öğrenmeyle dolu bir gün geçirdi.


Şenliğimize, çocuklarımızın sürdürülebilirlik konulu bir film izlemesiyle başladık. Ardından yarışmalar, yüz boyama, ebru çalışması, kuş ve kurbağa yapımı gibi birbirinden keyifli ve öğretici etkinliklerle devam ettik. Günün en anlamlı anlarından biri ise, IMCD'nin okulun eski bir odasını baştan aşağı yenileyerek kalıcı bir bilim sınıfına dönüştürmesiydi. Sınıfın açılışının ardından, çocuklarımız IMCD ekibiyle birlikte birbirinden renkli ve heyecan verici deneyler yapma fırsatı buldu.
Bu şenlik, çocuklarımızın bilime olan ilgisini artırmanın yanı sıra, sürdürülebilirlik bilinci geliştirmeleri için de harika bir platform sundu. IMCD'ye ve tüm gönüllülerimize bu anlamlı destekleri için teşekkür ederiz.

19.06.2025
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!