yükleniyor

2023 Entegre Faaliyet Raporumuz Yurtdışından Ödüllerle Döndü!

2023 Entegre Faaliyet Raporumuz Yurtdışından Ödüllerle Döndü! güneş amblemi.

“Tüm Gücümüzle Oradaydık, Oradayız” sloganıyla hazırladığımız 2023 Entegre Faaliyet Raporumuz ile uluslararası arenada büyük bir başarı elde ettik. Faaliyet raporlarının Oscar’ı olarak bilinen dünyanın en büyük uluslararası raporlama yarışması Annual Report Competition (ARC) Awards’ta dört ‘Altın’ ve bir ‘Gümüş’ olmak üzere beş ödül kazanan raporumuz, “Kapak Fotoğrafı/Tasarım”, “İç Tasarım”, “Fotoğrafçılık” ve “İnfografikler” kategorilerinde ‘Altın’ ödül alırken, “Kâr Amacı Gütmeyen Kuruluş” kategorisinde ise ‘Gümüş’ ödüle layık görüldü.


Ayrıca raporumuz, Amerikan İletişim Profesyonelleri Birliği (League of American Communications Professionals (LACP) tarafından düzenlenen ve dünyanın en prestijli uluslararası iletişim yarışmalarından biri olarak kabul edilen LACP Vision Awards’tan da iki ödül almaya hak kazandı. TEGV, 2001 yılından bu yana dünya çapındaki başarılı iletişim ve halkla ilişkiler projelerini ödüllendiren Amerikan İletişim Profesyonelleri Birliği’nden, Uluslararası Sivil Toplum Kuruluşu (STK) Faaliyet Raporları kategorisinde ‘Altın’, EMEA Bölgesi İlgi Çekici Rapor kategorisinde ‘Gümüş’ ödüle layık görüldü. Aynı zamanda faaliyet raporu EMEA bölgesinin en iyi 16, Türkiye’nin ise en iyi 20 raporu arasında gösterildi.


Raporumuzun hazırlanmasına destek veren Finar Ajans’a, Mütevelli Heyet Üyemiz Sn. Baki Kara ve kıymetli ekibine teşekkürlerimizi sunuyoruz.
2023 Entegre Faaliyet Raporumuza bu link üzerinden ulaşabilirsiniz.

08.10.2024
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!