yükleniyor

Deprem Bölgesindeki Çocuklarımızın Yanındayız

Deprem Bölgesindeki Çocuklarımızın Yanındayız güneş amblemi.

6 Şubat 2023’te yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ilk gününden bu yana, çocuklarımızın yanında olmak için tüm imkânlarımızla sahadayız. Bölgedeki Ateşböceklerimiz ve sabit etkinlik noktalarımızla acil ihtiyaçlara destek olurken, çocuklarımız için kalıcı ve uzun vadeli çözümler üretmeye odaklandık.

Bu süreçte 3.996 gönüllümüzün desteğiyle 104 bin 28 çocuğumuza ulaştık. Bugün itibarıyla 21 Ateşböceğimizden 15’i deprem bölgesinde aktif olarak faaliyet göstermeye devam ediyor. Hayata geçirdiğimiz Konteyner Kent Öğrenim Birimleri, yeni Ateşböcekleri ve sabit etkinlik noktalarımızla çocuklarımızın eğitim yolculuğuna eşlik ediyoruz.

Depremin ilk anından itibaren yürüttüğümüz çalışmalarımızı incelemek için Deprem Sonrası Destek Çalışmalarımız sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

11.03.2026
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!